Πώληση πολυτελών ακινήτων

Πώληση πολυτελών ακινήτων

Επιθυμείτε να πουλήσετε ένα πολυτελές ακίνητο ή κάποια ιδιαίτερη έκταση;

Θα θέλατε αυτό να γίνει με απόλυτη εχεμύθεια και χωρίς να δείτε το ακίνητο σας σε αμέτρητα site μεσιτών;

Διεθνές δίκτυο επενδυτών ακινήτων

Στην OpportunityGreece αναλαμβάνουμε την προώθηση πολυτελών ακινήτων και εκτάσεων προς εκμετάλλευση σε ξένους επενδυτές μέσα από το διεθνές δίκτυο συνεργατών μας χωρίς δημοσίευση στο internet.

Ως τμήμα της διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας Axis Blueschild, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους και επαγγελματίες συνεργάτες σε πάνω από 60 χώρες και έχουμε πρόσβαση σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.

Σύμβουλοι επενδύσεων και όχι μεσίτες

Η OpportunityGreece δεν είναι μεσιτικό γραφείο.  Παρέχουμε στους πελάτες μας, πωλητές και αγοραστές, μία ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη στην επίτευξη συμφωνιών και στην διεκπεραίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Στόχος μας είναι, οι συμφωνίες να αφήνουν ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές. Για τον λόγο αυτό αξιολογούμε επενδυτικές προτάσεις, είτε αυτές αφορούν ακίνητα, είτε κάποια άλλη επένδυση, πριν τις αναλάβουμε και τις προτείνουμε σε επενδυτές του εξωτερικού.

Σαφώς την ίδια στιγμή ελέγχουμε και τους υποψήφιους επενδυτές ως προς την φερεγγυότητα τους και την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στο ύψος της επένδυσης.

Τεχνογνωσία διεθνών προδιαγραφών

Ως τμήμα της Axis Blueschild διαθέτουμε τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία σε έργα διεθνούς ανάπτυξης και επενδύσεων, καθώς επίσης στη  διαχείριση και διεκπεραίωση σύνθετων και απαιτητικών έργων. Η συμβουλευτική ομάδα της Axis Blueschild μπορεί και καλύπτει ακόμη και εξειδικευμένα θέματα, δεδομένου ότι αποτελείται από στελέχη διεθνούς βεληνεκούς και με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς.

Συνεργαστείτε μαζί μας για την πώληση του ακινήτου σας και επωφεληθείτε της τεχνογνωσίας και του επαγγελματισμού της ομάδας της OpportunityGreece.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6948 085805.